Importeur nano-infraroodverwarming

  • Wij leveren en installeren duurzame installatietechnieken
  • Wij geven advies op maat voor duurzame verwarmingstechnieken
  • Wij maken woningen Energieneutraal en daarmee volledig gasloos
  • Dankzij onze aanpak word de gasaansluiting overbodig

Ben je als installateur, projectontwikkelaar of verkoopt u zonnepanelen en op zoek naar een ervaren importeur van een kwalitatief hoogwaardige nano-infrarood warmtepanelen? Je kunt in dat geval terecht bij Energieneutraal. Wij zijn actief als importeur van kwalitatieve nano-infraroodverwarming, waarmee je woningen energieneutraal en gasloos verwarmt. 

Lees verder en ontdek de uiteenlopende voordelen.

Wij, als importeur, vertellen je graag over de voordelen van
nano-infrarood warmtepanelen

De voordelen van nano-infraroodverwarming ten opzichte van traditionele vormen van verwarming zijn eindeloos. De nano-infraroodstraling verwarmt namelijk de massa in de ruimte, die de warmte vervolgens geleidelijk en efficiënt door de ruimte verspreidt voor een hoog rendement. Jouw klanten profiteren hierdoor van een hoger warmte- en wooncomfort. Het is daarnaast ook een duurzame verwarmingsmethode waarbij veel minder energie verloren gaat. Het energieverbruik loopt hierdoor sterk terug, wat gunstig is voor de portemonnee van jouw klant en het milieu. 

Ontdek de uiteenlopende mogelijkheden

Wil je meer weten over de uiteenlopende mogelijkheden die wij aanbieden als importeur van nano-infraroodverwarming? Neem dan gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers voorzien je graag van informatie. Je belt hiervoor naar 085-4018435, je stuurt een e-mail naar info@nrgneutraal.nl of je vult ons contactformulier in. Je maakt op deze manier ook eenvoudig en snel een afspraak in onze showroom, waar je de mogelijkheden met eigen ogen kunt bekijkt.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Stuur een tekening mee voor een warmteverliesberekening