Energieneutraal

Elektrisch verwarmen van een huis

Wij adviseren, leveren en installeren duurzame installatietechnieken

Wij maken je woning gasloos en daarmee volledig elektrisch

Dankzij onze aanpak wordt de gasaansluiting overbodig

Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden van elektrisch verwarmen in een huis? Dat is logisch, het is namelijk steeds eenvoudiger om dit te realiseren. Mede dankzij de duurzame installatietoepassingen van Energieneutraal in Zwolle. Wij bieden diverse mogelijkheden aan om elektrisch verwarmen in een woning mogelijk te maken. Alle toepassingen zijn erop gericht om een pand energieneutraal te maken. Denk hierbij aan oplossingen op het gebied van verwarmen en verkoelen, maar ook aan zonnepanelen en energieopslag. 

De opties voor het elektrisch verwarmen van een huis bij ons bedrijf uit Zwolle

Een woning elektrisch verwarmen kan met drie verschillende radiatoren uit ons assortiment. De mogelijkheden zijn stuk voor stuk duurzaam op hun eigen manier, waardoor het uitstekende manieren zijn om panden van jouw klanten energieneutraal te verwarmen. De opties zijn:

  • De Nano-infraroodverwarming: deze verwarmt ruimtes dankzij lange golf infraroodstraling. De straling geeft warmte af aan de massa, zoals wanden, vloeren of plafonds. De warmte wordt vervolgens teruggegeven aan de ruimte en gelijkmatig verdeeld. De warmte blijft lang hangen, waardoor de stooktijd minder wordt en er minder energie verloren gaat.
  • De Silicium-radiator: een huis elektrisch verwarmen met onze Silicium-radiator is een goede optie voor een woning in of nabij Zwolle. Silicium kan, dankzij convectie- en stralingswarmte, goed warmte overdragen en vasthouden wat leidt tot goede accumulatie van de warmte. Energiebesparing is het resultaat.
  • De Grafeen-radiator: de laatste optie om elektrisch verwarmen in een woning mogelijk te maken. Grafeen geleidt warmte uitstekend en is zeer sterk, flexibel, dun en transparant. Dankzij een elektronenstroom die elektrische energie afgeeft, komt er warmte vrij. Deze warmte wordt vervolgens afgegeven aan de ruimte.

Bezoek onze showroom

Een huis is eenvoudig elektrisch te verwarmen met behulp van onze specialisten uit Zwolle. Wij voorzien je graag van deskundig advies op maat, zodat je weet welke radiator geschikt is om een pand van jouw klanten te verwarmen zonder gas. Je bent voor advies over een huis elektrisch verwarmen ook van harte welkom in onze showroom in Zwolle. Wil je eerst meer informatie over het elektrisch verwarmen van een woning inwinnen? Bel ons dan op 085-4018435. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@nrgneutraal.nl of ons contactformulier in te vullen.

Klant worden