Terugverdientijd

Financieel

Verlagen energierekening

Wij verlagen uw gasrekening minimaal met 30 % tot maximaal 100 %, hoe meer u bespaart op uw gasrekening hoe sneller u uw investering heeft terugverdiend.

Verlaging vastrecht 

Indien u kiest om geheel over te gaan naar verwarmen met elektra dan heeft u geen gasaansluiting meer nodig met als voordeel dat u ook geen vastrecht- en netwerkkosten meer hoeft te betalen. Dit is een extra besparing in uw energiekosten.

Beter Energielabel 

Onze producten of een combinatie van onze producten verbeteren uw energielabel van uw woning. Een woning met een verbetert energielabel komt in aanmerking voor groene hypotheek met een lagere rente. Daarnaast kunt u op uw huidige hypotheek een duurzaamheidslening aanvragen om uw energielabel te verbeteren.

Subsidie

Veel van onze producten komen in aanmerking voor ISDE subsidie of een verlaging van de belasting waardoor uw investering lager wordt.

Besparingen

Kiest u voor duurzame verwarmingstechnieken dan kiest u direct voor een besparing op uw gasrekening. 

Het is de combinatie van onze producten die de hoogte van uw besparing bepaalt. Indien u kiest  om geheel gasloos te worden adviseren wij u om zonnepanelen erbij  te nemen om een extra besparing te krijgen op uw energierekening waarbij de terugverdientijd teruggebracht kan worden op de totale investering tot 4 jaar

Rendement

Geld op de spaarrekening geeft u geen rendement, investeren in een duurzame installatie geeft u een rendement van minimaal 10 % 

 

 

 

 

Informatie aanvragen