Energieneutraal

Gasloos verwarmen

Wij adviseren, leveren en installeren duurzame installatietechnieken

Wij maken je woning gasloos en daarmee volledig elektrisch

Dankzij onze aanpak wordt de gasaansluiting overbodig

Wil jij de bedrijfspanden of huizen van jouw klanten verwarmen zonder gas? Energieneutraal uit Zwolle biedt uiteenlopende toepassingen aan die panden duurzaam verwarmen. Jouw klanten profiteren hierdoor van een lagere energierekening én een hoger wooncomfort. Onze producten belasten het milieu daarnaast minder dan traditionele verwarmingssystemen. Verwarmen zonder gas is dan ook de beste optie voor alles en iedereen.

De verschillende toepassingen om te verwarmen zonder gas

Je hebt de keuze uit diverse toepassingen, wanneer je besluit om een pand te verwarmen zonder gas met de toepassingen van onze verwarmingsgroothandel. Je denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Nano-infraroodverwarming: deze verwarming verwarmt een ruimte efficiënt en gelijkmatig door warmte af te geven aan de wanden, plafonds of vloeren.
  • Grafeen-radiator: deze verwarming is gemaakt van grafiet, een materiaal dat warmte goed geleidt en het door de ruimte verspreidt.
  • Silicium-radiator: deze verwarming gebruikt convectie- en stralingswarmte om een ruimte te verwarmen.

Wij verwelkomen je graag in onze showroom, waar je de verschillende toepassingen met eigen ogen kunt bekijken. Onze deskundige medewerkers voorzien je hier ook graag van gedegen advies en extra informatie, zodat jij zeker de juiste toepassingen koopt.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wil je weten welke manier om te verwarmen zonder gas het meest geschikt is voor jouw klanten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085-4018435, door een e-mail te sturen naar info@nrgneutraal.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Klant worden