Groothandel nano-infrarood

Energieneutraal is importeur en  groothandel op het gebied van nano-infraroodverwarming. Wij leveren aan de B2B markt zoals bijv. installateurs, sanitairbedrijven en projectontwikkelaars. Wanneer je klanten een project op energieneutrale en duurzame wijze willen verwarmen, bent je bij Energieneutraal op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het duurzaam verwarmen van woningen en panden met nano-infrarood warmtepanelen. Daarbij hebben wij oplossing voor het warm water systeem  op een duurzame manier op te lossen

Wilt u levering uit voorraad met de juiste kennis van zaken dan maak een afspraak met Energieneutraal om je mogelijkheden te bespreken.

Ervaar de voordelen van nano-infraroodverwarming

De voordelen van nano-infraroodverwarming zijn eindeloos. Het systeem verwarmt een pand of woning door middel van lange golf infraroodstraling. De straling geeft warmte af aan de massa, zoals een plafond, muur of vloer. De massa houdt de warmte uitstekend vast en geeft deze af aan de ruimte, doordat de massa opgewarmd wordt zal de stooktijd verlaagd worden waardoor jouw klanten van een efficiënte, comfortabele en gelijkmatige elektrische verwarming van hun huis of bedrijfspand profiteren. De stooktijd en het energieverbruik lopen dankzij een infraroodverwarming van onze groothandel uit Zwolle flink terug, waardoor jouw klanten in staat zijn om een pand duurzaam te verwarmen. Zij ondersteunen hier niet enkel het welzijn van het milieu mee, maar ook het welzijn van hun eigen portemonnee.

Lees de referenties van onze klanten
Ben je geïnteresseerd in een nano-infraroodverwarming van onze groothandel uit Zwolle, maar wil je eerst meer weten over onze staat van dienst? Lees dan eens onze referenties van talloze tevreden klanten. Ben je overtuigd? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of vul ons contactformulier hiernaast in.