Wij adviseren, leveren en installeren duurzame installatietechnieken

Wij maken je woning gasloos en daarmee volledig elektrisch

Dankzij onze aanpak wordt de gasaansluiting overbodig

Ben je als installateur, aannemer, architect of projectontwikkelaar op zoek naar een ervaren importeur van een kwalitatief hoogwaardige nano-infraroodverwarming? Je kunt in dat geval terecht bij Energieneutraal in Zwolle. Wij zijn actief als importeur van kwalitatieve nano-infraroodverwarming, waarmee je de panden van jouw klanten energieneutraal en duurzaam verwarmt. Lees verder en ontdek de uiteenlopende voordelen.

Wij vertellen je als importeur graag over de voordelen van nano-infrarood verwarming

De voordelen van nano-infrarood verwarming ten opzichte van traditionele vormen van verwarming zijn eindeloos. De infraroodstraling verwarmt namelijk de massa in de ruimte, die de warmte vervolgens geleidelijk en efficiënt door de ruimte verspreidt voor een hoog rendement. Jouw klanten profiteren hierdoor van een hoger wooncomfort. Het is daarnaast ook een duurzame verwarmingsmethode waarbij veel minder energie verloren gaat. Het energieverbruik loopt hierdoor sterk terug, wat gunstig is voor de portemonnee van jouw klanten en het milieu. 

 

Ontdek de uiteenlopende mogelijkheden

Wil je meer weten over de uiteenlopende mogelijkheden die wij aanbieden als importeur van infraroodverwarming? Neem dan gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers voorzien je graag van informatie. Je belt hiervoor naar 085-4018435, je stuurt een e-mail naar info@nrgneutraal.nl of je vult ons contactformulier in. Je maakt op deze manier ook eenvoudig en snel een afspraak in onze showroom, waar je de mogelijkheden met eigen ogen bekijkt.

 

Klant worden