Energieneutraal

Wij adviseren, leveren en installeren duurzame installatietechnieken

Wij maken je woning gasloos en daarmee volledig elektrisch

Dankzij onze aanpak wordt de gasaansluiting overbodig

Een infraroodradiator is een van de manieren om een woning of bedrijfspand in Deventer of daarbuiten duurzaam te verwarmen. Het is een systeem dat een ruimte verwarmt door middel van lange golf infraroodstraling. Het energieverbruik van dit systeem ligt vele malen lager dan andere systemen, omdat de geproduceerde warmte efficiënt wordt gebruikt. Je hebt geen last van warmteverlies en je bespaart energie. De infraroodverwarming met thermostaat heeft een infraroodpaneel. De panelen hebben een directe stralingswarmte met een intensieve stralingsgolf. De infraroodradiator van Energieneutraal uit Deventer heeft een bereik van ongeveer vier meter en is daardoor geschikt als een bijverwarming. 

Het verschil tussen een infraroodradiator en een nano-infraroodradiator uit Deventer

Een andere infraroodverwarming met thermostaat en infraroodpaneel die wij als infraroodverwarmingsleverancier uit Deventer aanbieden, is een Nano-infraroodradiator. Deze vormen van verwarmen zijn vergelijkbaar, maar er zit wel degelijk een verschil in. Een infraroodverwarming met thermostaat dient vaak als spotverwarming. Een Nano-infraroodverwarming is daarentegen geschikt om gehele ruimtes te verwarmen. De stralingsgolf van het Nano-infraroodpaneel met thermostaat heeft een bereik van maar liefst tien meter. De ruimte neemt de warmte op en kaatst het vervolgens terug, waardoor de warmte gelijkmatig door de ruimte wordt verdeeld. Jouw klanten genieten dankzij deze manier van verwarmen van optimaal wooncomfort. 


Vraag meer informatie aan over onze infraroodverwarming met thermostaat


Wil je meer weten over onze infraroodverwarming met infraroodpaneel en thermostaat? Of ben je benieuwd naar de Nano-infraroodradiator van ons uit Deventer? Wij vertellen je graag meer over de verschillen en mogelijkheden tot inkoop van de infraroodverwarming en geven indien gewenst advies op maat. Je bereikt ons telefonisch via 085-4018435 of door een e-mail te sturen naar info@nrgneutraal.nl. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Heb je interesse in een infraroodpaneel met thermostaat? Maak direct een afspraak in onze showroom in Zwolle. Hier staan onze deskundige medewerkers voor je klaar en kun je onze installaties met eigen ogen bewonderen. 

Aanvraagformulier