Infrarood paneel Essent

Een infrarood paneel is een goede oplossing om specifieke plekken te verwarmen (ook wel spotverwarming genoemd). De volgende generatie zijn de nano-infrarood warmtepanelen met deze panelen kunt u makkelijk een ruimte of kamer duurzaam verwarmen (ook wel ruimteverwarming genoemd) . Het is een systeem dat een ruimte verwarmt door middel van lange golf infraroodstraling. Het energieverbruik van dit systeem ligt vele malen lager dan andere systemen, omdat de geproduceerde warmte efficiënt wordt gebruikt. Je hebt geen last van warmteverlies en je bespaart energie. De panelen hebben een directe stralingswarmte met een intensieve stralingsgolf. De infraroodradiator van Essent heeft een bereik van ongeveer 4 meter en is daardoor geschikt als  bijverwarming. 

Het verschil tussen een infraroodradiator en een Nano-infraroodradiator uit Zwolle

Vraag meer informatie aan over onze infraroodverwarming met thermostaat

Nano-infrarood paneel die wij aanbieden, markeert een opmerkelijk verschil in de wereld van verwarmingstechnologieën. In vergelijking met een reguliere infraroodverwarming, richt dit warmtepaneel zich op het verwarmen van volledige ruimtes in plaats van alleen als spotverwarming te fungeren.

Het nano-infraroodpaneel heeft een indrukwekkend bereik van wel tien meter met zijn stralingsgolf. Dit stelt het paneel in staat om een ruimte te verwarmen door de warmte uit te zenden, die vervolgens door de objecten in die ruimte wordt geabsorbeerd en gelijkmatig wordt verspreid. Het resultaat? Een gelijkmatige en aangename warmte die elk hoekje van de ruimte omarmt.

Door deze innovatieve manier van verwarmen te omarmen, ervaart u het ultieme comfort in je leefomgeving. Een efficiënte, gelijkmatige en comfortabele warmte die bijdraagt aan een gezellige en aangename sfeer in huis.

Afspraak maken

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media