Dé infraroodverwarmingsleverancier uit Zwolle

Energieneutraal is een specialist in infraroodverwarming en is een leverancier uit Zwolle van duurzame verwarmingsapparaten. Je vindt bij ons diverse installatieoplossingen om woningen en bedrijfspanden energieneutraal te maken, waarbij je profiteert van een totaalservice. We bieden niet enkel oplossingen op het gebied van verwarmen aan, maar ook voor zonnepanelen, energieopslag en verkoelen. Je bent van harte welkom in onze showroom in Zwolle, waar je deskundig advies en aanvullende informatie krijgt van een ervaren leverancier van een infraroodverwarming.

Een infraroodverwarming van een ervaren leverancier uit Zwolle

Wij hebben als leverancier van infraroodverwarming uit Zwolle al vele woningen en andere panden energieneutraal gemaakt. Een Nano-infraroodverwarming verwarmt een ruimte door middel van lange golf infraroodstraling. De aanwezige massa, zoals de vloer, wand en het plafond, nemen de warmte op. Deze geven de warmte vervolgens weer terug aan de ruimte, om een gelijkmatige verdeling van de warmte te realiseren. Infraroodvloerverwarming is een efficiënte methode, waardoor er weinig energie verloren gaat. Je profiteert daarnaast van een korte stooktijd, waardoor het totale energieverbruik van een pand lager wordt. Het is dan ook een duurzame manier van verwarmen.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden

Ben je benieuwd wat wij vanuit Zwolle als importeur en leverancier voor jou en jouw klanten kunnen betekenen met een infraroodverwarming? Wij voorzien je graag van aanvullende informatie over de mogelijkheden. Bel ons op 085-4018435, stuur een e-mail naar info@nrgneutraal.nl of vul ons contactformulier in.

Afspraak maken

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media
Winkelwagen