Energieneutraal

Inkoop nano-infrarood verwarming

Wij adviseren, leveren en installeren duurzame installatietechnieken

Wij maken je woning gasloos en daarmee volledig elektrisch

Dankzij onze aanpak wordt de gasaansluiting overbodig

Ben je als installateur, aannemer, architect of projectontwikkelaar op zoek naar een ervaren importeur van een kwalitatief hoogwaardige nano-infraroodverwarming?

Je kunt voor de inkoop van nano-infraroodverwarming terecht bij Energieneutraal uit Zwolle. Wij zijn dé totaalleverancier van de benodigde producten om bedrijfspanden en woningen energieneutraal en gasloos te maken. Je vindt bij ons dan ook verschillende toepassingen voor de verwarming van een pand, maar ook de benodigde toepassingen voor verkoelen, tapwater en zonnepanelen. Alles onder één dak is handig voor installateurs, aannemers, architecten of projectontwikkelaars, aangezien zij regelmatig in de markt zijn voor de inkoop van nano-infraroodverwarming.

 

De diverse voordelen van de inkoop van nano-infraroodverwarming

Jouw klanten profiteren van diverse voordelen, wanneer zij een infraroodradiator installeren in hun woning of bedrijfspand. Deze vorm van verwarming zet namelijk op een efficiënte wijze met hoog rendement energie om in warmte, waardoor er weinig energie verloren gaat. Jouw klanten merken dit in hun portemonnee en ondersteunen hiermee het welzijn van het milieu. Het woon- en/of werkcomfort is daarnaast een stuk beter dan met andere verwarmingssystemen, omdat een infraroodverwarming geleidelijk de ruimte verwarmt. De inkoop van infraroodverwarming bij ons is dan ook een goed idee voor jouw klanten.

Lees de referentie van onze klanten

Ben je geïnteresseerd in de inkoop van infraroodverwarming, maar wil je eerst meer weten over ons bedrijf?  Lees dan eens de referenties van onze vele tevreden klanten. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085-4018435, door een e-mail te sturen naar info@nrgneutraal.nl of door ons contactformulier in te vullen. 

 

Klant worden