✔ Wij adviseren, leveren en installeren duurzame installatietechnieken
✔ Wij maken je woning gasloos en daarmee volledig elektrisch
✔ Dankzij onze aanpak word de gasaansluiting overbodig


Heb je interesse in elektrisch verwarmen door middel van accumulatie en wil je dit toepassen in de woning of het bedrijfspand van jouw klant? Dan zit je bij Energieneutraal in Zwolle helemaal goed! Wij bieden diverse installatie oplossingen aan om huizen en andere panden energieneutraal te maken. Dit is goed voor het milieu en zorgt voor een lagere energierekening. Een van die manieren is elektrisch verwarmen via accumulatie. Wij vertellen je hier graag meer over! 
Hoe werkt elektrisch verwarmen via accumulatie?
Elektrisch verwarmen via warmte accumulatie is warmteopslag wat verkregen wordt door een silicium paneel op te warmen, waarbij de kern en de voorkant warmte opnemen en vasthouden. Wanneer de temperatuur daalt in de leefomgeving, geven de radiatoren de warmte af en houden ze de leefruimte langer op temperatuur zonder dat dit energie kost. Zo wordt de ruimte op een energieneutrale manier verwarmd. Er zijn diverse soorten accumulatieverwarmingen. Welke soort verwarming het beste past in een woning of bedrijfspand is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Bijvoorbeeld hoe goed het pand geïsoleerd is en of een ruimte voor lange of korte tijd verwarmd moet worden. Wij helpen je hier graag bij en geven deskundig advies op maat.

Neem contact met ons op
Naast elektrisch verwarmen via accumulatie bieden we nog meer oplossingen aan voor het duurzaam verwarmen van een woning of bedrijfspand. Daarnaast vertellen we je ook graag meer over onze andere oplossingen. Heb je interesse? Bel ons dan op 085-4018435, stuur een e-mail naar info@nrgneutraal.nl of vul ons contactformulier in.

Vragen over onze diensten?Winkelwagen