Het elektrisch verwarmen van een huis in en buiten Zwolle

Het elektrisch verwarmen van een huis in Zwolle en Almelo is steeds eenvoudiger te realiseren. Mede dankzij de duurzame installatietoepassingen van Energieneutraal in Zwolle kun je een woning elektrisch verwarmen. Wij bieden diverse mogelijkheden aan om elektrisch verwarmen in een woning mogelijk te maken. Al onze diensten zijn erop gericht om een pand energieneutraal te maken. Denk hierbij aan oplossingen op het gebied van verwarmen en verkoelen, maar ook aan zonnepanelen en energieopslag.

Welke opties bieden wij aan voor het elektrisch verwarmen van een huis?

Een woning elektrisch verwarmen kan met drie verschillende infraroodradiatoren uit ons aanbod. De mogelijkheden zijn stuk voor stuk duurzaam op hun eigen manier, waardoor het uitstekende manieren zijn om de panden van jouw klanten energieneutraal te verwarmen. De opties bij onze groothandel voor verwarmingen zijn:

  • De Nano-infraroodverwarming: deze verwarmt ruimtes dankzij langegolfinfraroodstraling. De straling geeft warmte af aan de massa, zoals wanden, vloeren of plafonds. De warmte wordt vervolgens teruggegeven aan de ruimte en gelijkmatig verdeeld. De warmte blijft lang hangen, waardoor de stooktijd minder wordt en er minder energie verloren gaat.
  • De Silicium-radiator: een huis elektrisch verwarmen met onze Silicium-radiator is een goede optie voor een woning. Silicium kan, dankzij convectie- en stralingswarmte, goed warmte overdragen en vasthouden wat leidt tot goede accumulatie van de warmte. Energiebesparing is het resultaat.
  • De Grafeen-radiator: de laatste optie om elektrisch verwarmen in een woning mogelijk te maken. Grafeen geleidt warmte uitstekend en is zeer sterk, flexibel, dun en transparant. Dankzij een elektronenstroom die elektrische energie afgeeft, komt er warmte vrij. Deze warmte wordt vervolgens afgegeven aan de ruimte.

Afspraak maken

[wpforms id="192" title="false" description="false"]

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media

Bezoek onze showroom en ontdek onze oplossingen voor elektrisch verwarmen

Een huis elektrisch verwarmen is eenvoudig met behulp van onze specialisten in energieneutraal wonen. Wij voorzien je graag van deskundig advies op maat, zodat je weet welke radiator of elektrische cv-ketel geschikt is om een pand van jouw klanten te verwarmen zonder gas. Je bent voor advies over het elektrisch verwarmen van een huis ook van harte welkom in onze showroom. Bezoek onze showroom of vraag alvast meer informatie aan via ons contactformulier.

Winkelwagen