Elektrisch verwarmen via accumulatie

Wil jij een woning of bedrijfspand van een klant elektrisch verwarmen via accumulatie? Wij helpen je hier graag bij! Energieneutraal uit Zwolle biedt diverse oplossingen aan om panden energieneutraal te maken. Dit is goed voor het milieu, maar zorgt ook voor een lagere energierekening. Een mogelijke oplossing is elektrisch verwarmen via accumulatie. Echter bieden wij nog meer oplossingen op maat aan. Wij vertellen je hier graag meer over!

Hoe werkt elektrisch verwarmen via accumulatie?

Elektrisch verwarmen dankzij de accumulatie van warmte is mogelijk door een silicium paneel op te warmen. De kern en de voorkant van het paneel zijn in staat warmte op te nemen en vast te houden. Wanneer de temperatuur in de leefomgeving daalt, geven de radiatoren warmte af en houden ze de leefruimte langer op temperatuur zonder extra energieverbruik. Deze oplossing is dus zeer geschikt wanneer jouw klanten op zoek zijn naar duurzame verwarming. Je kiest tussen diverse soorten accumulatieverwarmingen. Welke verwarming het meest geschikt is, is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, zoals de isolatie van het pand en hoe lang de ruimte verwarmd moet worden. Wij voorzien je graag van deskundig advies op maat.

Neem contact met ons op

Wij bieden, naast elektrisch verwarmen via accumulatie, nog meer oplossingen aan om een woning of bedrijfspand duurzaam te verwarmen. Je denkt hierbij bijvoorbeeld aan infraroodverwarming in het plafond. We vertellen je hier graag meer over. Heb je interesse? Bel ons dan op 085-4018435, stuur een e-mail naar info@nrgneutraal.nl of vul ons contactformulier in.

Afspraak maken

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media
Winkelwagen