Groothandel installatietechniek

Energieneutraal is een groothandel in de installatietechniek. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan energieneutrale toepassingen, die te gebruiken zijn om panden van jouw klanten duurzaam te verwarmen of verkoelen. Je vindt bij ons in Zwolle dan ook alle benodigdheden om panden energieneutraal en gasloos te laten opereren. Kom gerust eens langs bij ons groothandel gespecialiseerd in installatietechniek.

De totaaloplossing van onze groothandel in de installatietechniek

Onze groothandel in de installatietechniek is de ideale plek voor een architect, projectontwikkelaar, of installateur. Je kunt hier namelijk terecht voor de inkoop van infraroodverwarming en andere mogelijkheden om een pand te verwarmen zonder gas. Wij bieden een totaaloplossing aan; je vindt dan ook alle benodigdheden onder één dak. Je treft bij ons echter niet enkel alle benodigdheden voor een energieneutraal pand, maar onze deskundige medewerkers voorzien je ook graag van gedegen advies over de installatie.

Stel je vragen

Heb je nog vragen met betrekking tot energieneutraal wonen of werken? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 085-4018435, door een e-mail te sturen naar info@nrgneutraal.nl of vul ons contactformulier in. Je maakt op deze manier ook eenvoudig een afspraak om onze groothandel in de installatietechniek te bezoeken. Hier bekijk je de verschillende installaties met eigen ogen en ontvang je aanvullende informatie.

Afspraak maken

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media
Winkelwagen