Een huis koelen met een warmtepomp uit Zwolle

Een huis is eenvoudig te koelen met een ventilatie warmtepomp met water van Energieneutraal uit Zwolle. Wij zijn gespecialiseerd in het energieneutraal maken van woningen en bedrijfspanden. Een pand op een duurzame manier koelen én houden, is daar een goed voorbeeld van. Je krijgt van ons diverse duurzame oplossingen om energieneutraal te wonen en geven advies op maat.

Een huis koelen met een warmtepomp en water dankzij dit duurzame systeem uit Zwolle

Schakel ons bedrijf uit Zwolle in om jouw huis te koelen met een ventilatie warmtepomp met water. Wij koelen een huis met een systeem van hybride radiatoren met een warmtepomp. Je denkt bij een radiator wellicht aan het verwarmen van een ruimte, maar dit apparaat is ook uitermate geschikt voor verkoeling. Deze radiator kan zowel verwarmen als verkoelen, waardoor jouw klanten het hele jaar een hoog wooncomfort ervaren. Het systeem draait volledig elektrisch; indien de elektriciteit duurzaam opgewekt wordt, is het dus een duurzame oplossing om een huis te koelen of verwarmen. Je bespaart met dit systeem daarnaast ook nog eens energie. Heb je behoefte aan andere duurzame oplossingen, zoals een infraroodverwarming van een importeur? Wij vertellen je hier graag meer over.

Hoe kan je een huis koelen met een warmtepomp?

De warmtepomp is gevuld met water en laat dit stromen tussen de bodem en het afgiftesysteem in de woning, om zo het huis in Zwolle of daarbuiten eenvoudig te koelen. Daarnaast slaat het apparaat zowel koude als warme lucht op en geeft dit op het juiste moment af aan de ruimte. De ruimte heeft zo altijd een aangename binnentemperatuur en het is nooit te warm of te koud, waardoor elektrisch verwarmen ideaal is.

Vraag meer informatie aan

Wil je het huis van jouw klanten uit Zwolle of daarbuiten ook op een duurzame manier koelen door middel van een warmtepomp met water? Vraag gerust meer informatie aan door contact met ons op te nemen. Je belt hiervoor naar 085-4018435, je stuurt een e-mail naar info@nrgneutraal.nl of je vult ons contactformulier in. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Afspraak maken

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media
Winkelwagen