Een huis koelen met een warmtepomp in Zwolle

Een huis is eenvoudig te koelen met een warmtepomp van Energieneutraal uit Zwolle. Wij zijn gespecialiseerd in het energieneutraal maken van woningen en bedrijfspanden. Een huis op een duurzame manier koelen én houden met water is daar een goed voorbeeld van. Je krijgt van ons diverse duurzame oplossingen en we geven advies op maat.

Hoe kun je een huis koelen met een warmtepomp en water?

Schakel ons bedrijf in om jouw huis te koelen met een warmtepomp met water. Wij koelen een huis met een systeem van hybride radiatoren met een warmtepomp. Je denkt bij een radiator wellicht aan het verwarmen van een ruimte, maar dit apparaat is ook uitermate geschikt voor verkoeling. Deze radiator kan zowel verwarmen als verkoelen, waardoor jouw klanten het hele jaar een hoog wooncomfort ervaren. Het systeem draait volledig elektrisch; indien de elektriciteit duurzaam opgewekt wordt, is het dus een duurzame oplossing om een huis te koelen of verwarmen. Je bespaart met dit systeem daarnaast ook nog eens energie. Heb je behoefte aan andere duurzame producten, zoals een infraroodverwarming van ons als importeur? Wij vertellen je hier graag meer over.

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp is gevuld met water en laat dit stromen tussen de bodem en het afgiftesysteem in de woning, om zo het huis eenvoudig te koelen. Daarnaast slaat het apparaat zowel koude als warme lucht op en geeft dit op het juiste moment af aan de ruimte. De ruimte heeft zo altijd een aangename binnentemperatuur en het is nooit te warm of te koud, waardoor elektrisch verwarmen ideaal is.

Vraag meer informatie over het koelen van een huis met water

Dankzij onze oplossingen kun je klanten diensten aanbieden waarmee zij uiteindelijk energieneutraal kunnen wonen. Wil je het huis van jouw klanten ook op een duurzame manier koelen door middel van een warmtepomp met water? Vraag gerust meer informatie aan door contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Ook kun je onze showroom bezoeken om zelf te zien hoe het koelen van een huis met water in zijn werk gaat.

Afspraak maken

[wpforms id="192" title="false" description="false"]

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media