Koeling via radiatoren – Energieneutraal

✔ Wij adviseren, leveren en installeren duurzame installatietechnieken
✔ Wij maken je woning gasloos en daarmee volledig elektrisch
✔ Dankzij onze aanpak word de gasaansluiting overbodig


Wanneer je op een duurzame manier wilt zorgen voor meer koeling in een woning, dan is dit mogelijk via radiatoren. Bij Energieneutraal bieden we hybride Silicium radiatoren aan die zowel ruimtes verwarmen als verkoelen. Op deze manier profiteert jouw klant het hele jaar door van een aangename binnentemperatuur. Naast dat de radiator het wooncomfort verhoogd, is het ook nog eens milieuvriendelijk. Op deze manier kun je energieneutraal én gasloos wonen mogelijk maken. 
Koeling op een duurzame manier via radiatoren
De hybride Silicium radiator is een duurzame oplossing ter vervanging van de cv-ketel. De warmtepomp in het systeem zorgt ervoor dat het water door de leidingen in het huis stroomt. Op deze manier zorgt het systeem voor koeling via de radiatoren. Daarnaast kan de radiator ook nog eens kou of warmte opslaan, waardoor de warme of koude lucht goed vastgehouden wordt en deze een ruimte op het juiste moment verwarmt of verkoelt. 


Kom langs in onze showroom
Bij Energieneutraal bieden we diverse toepassingen aan voor het energieneutraal maken van woningen en bedrijfspanden, waaronder koeling via radiatoren. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons dan gerust op 085-4018435 of stuur een e-mail naar info@nrgneutraal.nl. Daarnaast is het mogelijk om op afspraak langs te komen in onze showroom in Zwolle. Hier geven onze specialisten advies op maat en kun je de installaties met eigen ogen bewonderen. 

Vragen over onze diensten?Winkelwagen