Infraroodverwarming in het plafond

Infraroodverwarming in het plafond is een geschikte én duurzame manier om de panden van jouw klanten te verwarmen. Zij profiteren hierdoor van een hoog wooncomfort, maar ook van een lagere energierekening. Ontdek de uiteenlopende mogelijkheden van infraroodverwarming in het plafond bij Energieneutraal uit Zwolle.

De werking van infraroodverwarming in het plafond

Een infraroodverwarming in het plafond straalt lange golf infraroodstraling uit. Deze straling geeft warmte af aan de massa in een ruimte, oftewel het plafond, maar ook de muur of de vloer. Deze massa is uitstekend in staat om warmte vast te houden en deze vervolgens efficiënt en gelijkmatig te verspreiden door de ruimte. Een infraroodverwarming zet gemiddeld 86% van de energie om in warmte, daarentegen hebben andere verwarmingssystemen een rendement van slechts 75%. Een infraroodverwarming in het plafond is dus een stuk efficiënter en beter voor het milieu dan andere mogelijkheden.

Maak een afspraak

Wil je meer weten over infraroodverwarming? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij onze groothandel in infraroodverwarming. Onze deskundige medewerkers vertellen je tijdens deze afspraak graag meer over de mogelijkheden en voorzien je van gedegen advies. Je bereikt ons door te bellen naar 085-4018435, door een e-mail te sturen naar info@nrgneutraal.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Afspraak maken

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media
Winkelwagen