Duurzame verwarming

  • Wij zijn distributeur van gasloze verwarmingstechnieken
  • Wij maken woningen gasloos en volledig elektrisch
  •  Dankzij onze aanpak word de gasaansluiting overbodig 

Een duurzame verwarming in een van de oplossingen die wij aanbieden voor gasloos wonen. Wij zijn distributeur van diverse verwarmingssystemen op elektra, waaronder nano-infrarood-, silicium en grafeen warmtepanelen. Deze radiatoren werken allemaal energiebesparend, maar hebben hun eigen specifieke kenmerken. Wij vertellen je graag meer over onze radiatoren en warmtepanelen en  geven u graag deskundig advies.

Wij bieden duurzame verwarming in verschillende uitvoeringen

Nano-infrarood-, Silicium- en Grafeen warmtepanelen zijn allemaal voorbeelden van een duurzame verwarming die geleverd worden door geheel Nederland vanuit onze groothandel in Zwolle. Onze nano-infrarood warmtepanelen verwarmen een ruimte door middel van warmtestraling. De straling wordt opgenomen door de massa zoals vloeren, wanden en plafonds die vervolgens de opgenomen warmte teruggeven aan de ruimte. De warmte blijft langer hangen waardoor je minder hoeft te stoken en het totale gasverbruik van je woning lager komt te liggen of kunt reduceren tot nul.

Onze Silicium radiatorGroothandel Grafeen verwarming kan een ruimte verwarmen met zowel convectie- als infrarood warmte. Daarnaast heeft Silicium de eigenschap dat het warmte kan vasthouden (accumuleren) waardoor een ruimte langer op temperatuur gehouden kan worden met een lager energieverbruik.

Als laatste leveren wij Grafeen warmtepanelen, dit is een nieuw en innovatief product die een goed geïsoleerde ruimte sneller op temperatuur kan krijgen waardoor de stooktijd nog verder daalt. Wat betekent een lagere energierekening. Grafeen panelen wekken warmte op met een koolstof verbinding die geen weerstand kent maar elektronen tegen elkaar laten botsen. Grafeen is een natuurlijk product die voor 90 % recyclebaar is.

Wij geven je meer informatie

Voor welke type verwarming je ook kiest, je kiest met Energieneutraal altijd voor een gasloze oplossing. Comfort en energiebesparing kunnen hand in hand gaan. Wil je meer informatie over onze duurzame verwarmingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085-4018435 of door een mail te sturen aan info@nrgneutraal.nl

Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Informatie aanvragen