Groothandel Silicium verwarmingen

Energieneutraal is importeur en groothandel  op het gebied van silicium verwarming. Wij leveren aan de B2B markt zoals installateurs, sanitairbedrijven,  projectontwikkelaars aannemers en/of woningcoöperaties. Wanneer je klanten projecten op energieneutrale en duurzame wijze willen verwarmen, bent je bij Energieneutraal op het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het duurzaam verwarmen van woningen en panden met nano-infrarood warmtepanelen. Daarbij hebben wij oplossing voor het warm water systeem  op een duurzame manier op te lossen

Wilt u levering uit voorraad met de juiste kennis van zaken maak dan een afspraak met Energieneutraal om je mogelijkheden te bespreken.

Ervaar de voordelen van silicium verwarming

De voordelen van silicium verwarming zijn eindeloos. Het systeem verwarmt een pand of woning door middel van infraroodstraling en convectiewarmte. De convectie geeft warmte af aan de ruimte, De infrarood houdt het warmtepaneel  op temperatuur. Het silicium warmtepaneel kan de warmte uitstekend vasthouden door de Dual Kherr techniek en  verlaagd hierdoor de stooktijd waardoor jouw klanten van een efficiënte, comfortabele en gelijkmatige elektrische verwarming van hun huis of bedrijfspand profiteren. Het energieverbruik lopen dankzij een silicium verwarming van onze groothandel uit Zwolle flink terug, waardoor jouw klanten in staat zijn om een pand duurzaam te verwarmen. Zij ondersteunen hier niet enkel het welzijn van het milieu mee, maar ook het welzijn van hun eigen portemonnee.

Lees de referenties van onze klanten

Ben je geïnteresseerd in een silicium verwarming, maar wil je eerst meer weten over onze staat van dienst? Lees dan eens onze referenties van talloze tevreden klanten. Ben je overtuigd? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of vul ons contactformulier in. 

Afspraak maken