Koeling via radiatoren

Koeling via radiatoren is een uitstekende en duurzame manier om een pand te verkoelen. Wij bieden hybride Silicium radiatoren aan die ruimtes zowel verwarmen als verkoelen. Jouw klant profiteert op deze manier het hele jaar door van een aangename binnentemperatuur en een hoog wooncomfort. De radiator is daarnaast ook nog eens milieuvriendelijk. Energieneutraal uit Zwolle maakt gasloos en duurzaam wonen mogelijk.

Koeling via radiatoren op een duurzame manier

De hybride Silicium radiator is een duurzame oplossing die woningen van jouw klanten op een efficiënte wijze verkoelt. De warmtepomp in het systeem pompt water door de leidingen in het huis, dit zorgt voor een efficiënte koeling via de radiatoren. Daarnaast slaat de radiator kou of warmte op, waardoor de warme of koude lucht een goede accumulatie heeft en deze een ruimte op het juiste moment verwarmt of verkoelt. Het is een elektrisch systeem, waardoor het volledig energieneutraal werkt wanneer de elektriciteit duurzaam is opgewekt.

Kom langs in onze showroom

Wij bieden diverse toepassingen aan om woningen en bedrijfspanden energieneutraal te maken, waaronder koeling via radiatoren. Ben je benieuwd wat onze groothandel in installatietechniek voor jou kan betekenen? Bel ons dan op 085-4018435, stuur een e-mail naar info@nrgneutraal.nl of vul ons contactformulier in. Je bent daarnaast ook van harte welkom om onze showroom in Zwolle te bezoeken. Onze specialisten voorzien je hier graag van advies op maat en je kunt de installaties met eigen ogen bewonderen.

Afspraak maken

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media
Winkelwagen