Duurzame verwarming Zwolle

  • Wij zijn distributeur in gasloze verwarmingstechnieken
  • Wij maken je woning volledig gasloos en daarmee volledig electrisch
  • Dankzij onze aanpak word de gasaansluiting overbodig

Een van de beste oplossingen die wij aanbieden is gasloze warmtepanelen om energieneutraal te wonen.

Wij zijn distributeur van diverse gasloze verwarmingssystemen, zoals Nano-infrarood-, Silicium- en Grafeen radiatoren. Deze radiatoren werken allemaal energiebesparend, maar hebben wel hun eigen specifieke kenmerken. Wij vertellen je graag meer over de radiatoren en geven je graag deskundig advies op ons kantoor in Zwolle.

Duurzame verwarming in verschillende vormen

Nano-infrarood en Grafeen warmtepanelen zijn allemaal voorbeelden van een gasloze verwarmingen. Een nano-infrarood warmtepaneel verwarmt een ruimte door middel van infraroodstraling. De straling wordt opgenomen door de vloer, wanden en plafond en vervolgens de ruimte verwarmd. De warmte blijft hangen doordat niet de lucht maar de massa opgewarmd is waardoor je minder hoeft te stoken en het totale energieverbruik van je woning lager komt te liggen.

Een Silicium radiator kan een ruimte verwarmen met een combinatie van lucht en infrarood. Daarnaast heeft Silicium als specifieke eigenschap dat het warmte kan vasthouden in de radiator door de Dual Kherr techniek, waardoor de radiator energie kan compenseren en het electraverbruik lager komt te liggen.

Als laatste bieden wij de Grafeen radiator aan. Dit is een nieuwe en efficiënte manier van verwarmen. Grafeen wordt gewonnen uit koolstof dus zeer milieuvriendelijk en een supergeleider van warmte.

Wij geven je meer informatie over onze producten

Voor welke soort duurzame verwarming je ook gaat, je kiest voor een duurzame oplossing waarmee je energie bespaart. Wil je meer informatie over de producten van Energieneutraal uit Zwolle? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085-4018435 of door het sturen van een e-mail naar info@nrgneutraal.nl.

Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Meer informatie ontvangen
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Stuur een tekening mee voor een warmteverliesberekening
Winkelwagen