Groothandel infraroodverwarming

Energieneutraal is een ervaren groothandel op het gebied van infraroodverwarming uit Zwolle. Wij zijn installateurs, architecten en projectontwikkelaars van dienst, wanneer zij een bedrijfspand of huis van hun klanten op energieneutrale en duurzame wijze willen verwarmen of verkoelen. Je vindt hier diverse toepassingen voor bij onze groothandel in Zwolle, waaronder infraroodverwarming en zonnepanelen. Je bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Hier voorzien we je graag van advies over de verschillende duurzame toepassingen voor in huis en kun je de toepassingen met eigen ogen bewonderen.

Ervaar de voordelen van infraroodverwarming bij onze groothandel in Zwolle

De voordelen van infraroodverwarming zijn eindeloos. Het systeem verwarmt een pand of woning namelijk door middel van lange golf infraroodstraling. De straling geeft warmte af aan de massa, zoals een plafond, muur of vloer. De massa houdt de warmte uitstekend vast en geeft deze af aan de ruimte, waardoor jouw klanten van een efficiënte en gelijkmatige elektrische verwarming van hun huis of bedrijfspand profiteren. De stooktijd en het energieverbruik lopen dankzij een infraroodverwarming van onze groothandel uit Zwolle flink terug, waardoor jouw klanten in staat zijn om een pand duurzaam te verwarmen. Zij ondersteunen hier niet enkel het welzijn van het milieu mee, maar ook het welzijn van hun eigen portemonnee.

Lees de referenties van onze klanten

Ben je geïnteresseerd in een infraroodverwarming van onze groothandel uit Zwolle, maar wil je eerst meer weten over onze staat van dienst? Lees dan eens onze referenties van talloze tevreden klanten. Ben je overtuigd? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel hiervoor naar 085-4018435, stuur een e-mail naar info@nrgneutraal.nl of vul ons contactformulier in.

Afspraak maken

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media
Winkelwagen