Groothandel in infraroodverwarming

Energieneutraal is een ervaren groothandel en leverancier op het gebied van infraroodverwarming in Zwolle. Wij zijn installateurs, architecten en projectontwikkelaars van dienst, wanneer zij een bedrijfspand of huis van hun klanten op energieneutrale en duurzame wijze willen verwarmen of verkoelen. Je vindt hier diverse toepassingen voor bij onze groothandel in Zwolle, waaronder infraroodverwarming en zonnepanelen. We voorzien je graag van advies over de verschillende duurzame toepassingen voor in huis en we laten je de toepassingen met eigen ogen bewonderen.

Ervaar de voordelen van infraroodverwarming bij onze groothandel

De voordelen van infraroodverwarming zijn eindeloos en als leverancier leggen we deze graag aan je uit. Een infraroodradiator verwarmt een pand of woning namelijk door middel van langegolfinfraroodstraling. De straling geeft warmte af aan de massa, zoals een plafond, muur of vloer. De massa houdt de warmte uitstekend vast en geeft deze af aan de ruimte, waardoor jouw klanten van een effici├źnte en gelijkmatige elektrische verwarming van hun huis of bedrijfspand profiteren. De stooktijd en het energieverbruik lopen dankzij een infraroodverwarming van onze groothandel flink terug, waardoor jouw klanten in staat zijn om een pand duurzaam te verwarmen. Zij ondersteunen hier niet enkel het welzijn van het milieu mee, maar ook het welzijn van hun eigen portemonnee.

Schakel ons in als leverancier van infraroodverwarming

Met infraroodverwarming zetten je klanten de eerste stap naar energieneutraal wonen. Ben je geïnteresseerd in een infraroodverwarming van onze groothandel, maar wil je eerst meer weten over ons als leverancier? Lees dan eens onze referenties van talloze tevreden klanten. Ben je overtuigd? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken

[wpforms id="192" title="false" description="false"]

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media