Verwarming van onze groothandel

Indien je op zoek bent naar een duurzame verwarming voor een woning of bedrijfspand van jouw klanten, kun je bij onze groothandel terecht. Energieneutraal uit Zwolle is een totaalleverancier van benodigdheden om een pand duurzaam en gasvrij te maken. Jouw klanten profiteren hierdoor van een hoger wooncomfort én een lagere energierekening. Zij ondersteunen daarnaast ook het welzijn van het milieu, door het lage energieverbruik van een verwarming uit dé groothandel in Nederland.

De verschillende soorten verwarming bij dé groothandel in Nederland

Je vindt diverse soorten verwarming bij onze groothandel in het centrum van Nederland. De soorten zijn stuk voor stuk duurzaam, waardoor jouw klanten hun pand energieneutraal verwarmen. Je hebt een keuze uit:

  • Een Nano-infraroodverwarming: dit systeem geeft warmte af aan de wanden, plafonds of vloeren in een ruimte. Deze oppervlakken geven de warmte vervolgens terug aan de ruimte, waardoor het gelijkmatig en efficiënt verwarmt.
  • De Silicium-radiator: deze houdt warmte uitstekend vast en straalt het uit dankzij convectie- en stralingswarmte.
  • De Grafeen-radiator: deze verwarming geleidt warmte als geen ander en geeft dit af aan de ruimte.

Wil je meer weten over de verschillen tussen de soorten verwarming? Wij voorzien je graag van gedegen advies en informatie, zodat jij de juiste soort verwarming weet te selecteren voor jouw klanten.

Kom eens bij ons langs

Wil je de verschillende soorten verwarming graag eens met eigen ogen bekijken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085-4018435, stuur een e-mail naar info@nrgneutraal.nl of vul ons contactformulier in en maak een afspraak. Wij verwelkomen je graag bij dé groothandel in Nederland om je meer te vertellen over duurzame verwarming.

Afspraak maken

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media
Winkelwagen