Energiebesparende maatregelen in huis

  • Wij adviseren en leveren duurzame verwarmingstechnieken
  • Nano-infrarood-, Silicium- en Grafeen warmtepanelen
  • Groothandel en distributeur met eigen voorraad

Wanneer jouw klanten energiebesparende maatregelen willen nemen voor in huis hebben we bij Energieneutraal duurzame oplossingen. Deze duurzame oplossingen kunnen worden toegepast voor verwarming, warm water of opslag in een nieuwbouwwoning, maar ook het energieneutraal maken ban een bestaand huis of gebouw is met toepassingen van Energieneutraal uit Zwolle geen probleem.

Bekijk het aanbod 

Verschillende manieren voor energiebesparende maatregelen in huis

Energiebesparende maatregelen nemen voor in huis betekent dat een huis milieuvriendelijker wordt en dat de energierekening op de lange termijn lager wordt. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je een bestaand huis energieneutraal maken door bijvoorbeeld de CV-ketel te vervangen met duurzaam verwarmen. Ook kun je een huis verkoelen, de woning voorzien van warm water of energie opslaan in het huis. Voor welk energiebesparende maatregelen in huis jouw klant ook kiest; wij geven je vanuit Zwolle advies op maat en technische ondersteuning en zijn jouw partner van begin tot eind om een bestaand of nieuw huis energieneutraal te maken. Maak een afspraak via ons contactformulier. Welke energiebesparende maatregelen in een huis passend zijn, is afhankelijk van diverse factoren. Bij het energieneutraal maken van zowel een bestaand als een nieuw huis kijken onze adviseurs in Zwolle naar het huidige energieverbruik, het bouwjaar van de woning, isolatiewaarde woning, reeds gedane investeringen in duurzaamheid en de toekomstige besparing. Aan de hand daarvan geven wij advies over welke combinatie van duurzame installatietechnieken het meest geschikt is voor het project. Of het project nu een bestaand huis of een nieuwbouw woning is om energieneutraal te maken, bij Energieneutraal vindt je de beste partner.

Ben je benieuwd wat wij voor jou en jouw klanten kunnen betekenen? Of wil je direct een afspraak inplannen ? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-4018435, een e-mail te sturen naar info@nrgneutraal.nl. 

of door ons contactformulier in te vullen 

 

Afspraak maken

Winkelwagen