Huis koelen met warmtepomp

  • Wij adviseren en leveren duurzame installatietechnieken
  • Nano-infrarood-, Silicium- en Grafeen warmtepanelen
  •  Groothandel en leverancier

Om een te koelen hoef je niet altijd een airco te gebruiken, je kunt ervoor kiezen om uw project, woning of gebouw passief te koelen door middel van een warmtepomp. Energieneutraal heeft in haar assortiment diverse warmtepompen welke ook kunnen koelen in combinatie met hybride silicium radiatoren. Wij zijn gespecialiseerd in het gasloos en energieneutraal maken en houden van bijvoorbeeld woningen en bedrijfspanden. Het op een duurzame manier koel maken en houden van het pand is daar een goed voorbeeld van. Wij adviseren, leveren en geven technische ondersteuning om projecten energieneutraal te maken.

Bekijk het aanbod

Een huis koelen met een warmtepomp en hybride silicium radiatoren

Schakel Energieneutraal in om jouw project of klant te voorzien van koeling. Een volledig huis of gebouw koelen wij met een systeem van hybride silicium radiatoren in combinatie met een warmtepomp. Bij een radiator denkt men in eerste instantie aan het verwarmen van een ruimte, maar de nieuwe hybride silicium radiatoren zijn uitermate geschikt voor verkoeling. Deze hybride radiator kan zowel verwarmen als koelen, waardoor jouw klanten het hele jaar lang profiteren van het hoogste wooncomfort. Het is een duurzame oplossing die de CV-ketel vervangt. De warmtepomp is gevuld met water en laat doit water stromen tussen de bodem en het afgifte systeem in de woning, om zo  het huis of gebouw eenvoudig te koelen. Een silicium radiator is uitgevoerd met Dual Kherr technologie waardoor de radiator zowel koude als warmte opslaat

Zo is de binnenruimte altijd op de gewenste aangename temperatuur en is het nooit te warm of te koud. Daarnaast wordt er ook nog bespaart op de energierekening. Vraag meer informatie aan. Wil je het huis of gebouw van je klanten ook koelen op een duurzame manier door middel van een warmtepomp met hybride silicium radiatoren? Vraag dan meer informatie aan door kontakt op te nemen. Dit kan door te bellen met 085-4018435, mail te sturen naar inf0@nrgneutraal.nl  of ons contactformulier in te vullen.

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Afspraak maken

Winkelwagen