Importeur infraroodverwarming

Ben je als installateur, architect of projectontwikkelaar op zoek naar een ervaren importeur van een kwalitatief hoogwaardige infraroodverwarming? Je kunt in dat geval terecht bij Energieneutraal in Zwolle. Wij zijn actief als importeur van kwalitatieve infraroodverwarming, waarmee je de panden van jouw klanten energieneutraal en duurzaam verwarmt. Lees verder en ontdek de uiteenlopende voordelen.

Wij vertellen je als importeur graag over de voordelen van infraroodverwarming

De voordelen van infraroodverwarming ten opzichte van traditionele vormen van verwarming zijn eindeloos. De infraroodstraling verwarmt namelijk de massa in de ruimte, die de warmte vervolgens geleidelijk en efficiënt door de ruimte verspreidt voor een hoog rendement. Jouw klanten profiteren hierdoor van een hoger wooncomfort. Het is daarnaast ook een duurzame verwarmingsmethode waarbij veel minder energie verloren gaat. Het energieverbruik loopt hierdoor sterk terug, wat gunstig is voor de portemonnee van jouw klanten en het milieu.

Ontdek de uiteenlopende mogelijkheden

Wil je meer weten over de uiteenlopende mogelijkheden die wij aanbieden als importeur van infraroodverwarming? Neem dan gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers voorzien je graag van informatie. Je belt hiervoor naar 085-4018435, je stuurt een e-mail naar info@nrgneutraal.nl of je vult ons contactformulier in. Je maakt op deze manier ook eenvoudig en snel een afspraak in onze showroom, waar je de mogelijkheden met eigen ogen bekijkt.

Afspraak maken

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media
Winkelwagen