Importeur van infraroodverwarming

Ben je als installateur, architect of projectontwikkelaar op zoek naar een ervaren importeur van een kwalitatief hoogwaardige infraroodverwarming? Je kunt in dat geval terecht bij Energieneutraal in Zwolle. Wij zijn actief als importeur van kwalitatieve infraroodverwarming, waarmee je de panden van jouw klanten energieneutraal en duurzaam verwarmt. Lees verder en ontdek de uiteenlopende voordelen.

Een ervaren importeur; wat zijn de voordelen van infraroodverwarming?

De voordelen van infraroodverwarming en nano-infraroodverwarming ten opzichte van traditionele vormen van verwarming zijn eindeloos. Een infraroodradiator verwarmt namelijk de massa in de ruimte, die de warmte vervolgens geleidelijk en efficiënt door de ruimte verspreidt voor een hoog rendement. Jouw klanten profiteren hierdoor van een hoger wooncomfort. Het is daarnaast ook een duurzame verwarmingsmethode waarbij veel minder energie verloren gaat. Het energieverbruik loopt hierdoor sterk terug, wat gunstig is voor de portemonnee van jouw klanten en het milieu. Infraroodverwarming is een populaire energiebesparende maatregel in huizen. Met deze vorm van verwarming besparen je klanten dus geld én dragen ze hun steentje bij aan het milieu!

Ontdek de uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van infraroodverwarming

Wil je meer weten over de verschillende producten die wij aanbieden als importeur van infraroodverwarming? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van informatie over onze producten voor energieneutraal wonen. Je maakt op deze manier ook eenvoudig en snel een afspraak in onze showroom, waar je de mogelijkheden met eigen ogen bekijkt.

Afspraak maken

[wpforms id="192" title="false" description="false"]

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media