Rendement infrarood

  • Wij adviseren en leveren uit voorraad

  • Nano-infrarood, Silicium en Grafeen warmtepanelen

  •  Groothandel en leverancier B2B

Ben je benieuwd wat het rendement is van infraroodverwarming?  Zou je daarnaast ook willen weten wat nu eigenlijk een betere optie is op het gebied van comfort en rendement van infraroodverwarming versus gas? Maak een afspraak in Zwolle en wij vertellen u bij Energieneutraal graag meer over infraroodverwarming en de voordelen. Wij streven ernaar om uw klant energieneutraal te maken en gasloos wonen mogelijk te maken. Wij bieden diverse verwarmingstoepassingen aan en daarnaast geven we advies op maat over infraroodverwarming versus gas.

Bekijk het aanbod 

Een hoog rendement en een lage energierekening met infrarood verwarming.

Een van de toepassingen die wij aanbieden, is een infraroodradiator. Dit warmtepaneel verwarmt ruimtes door middel van warmtestraling. De warmte wordt opgenomen door de vloer, wanden en het plafond in de kamer en vervolgens teruggegeven aan de ruimte. Wanneer je nog twijfelt tussen infraroodverwarming en ander verwarmingstoepassingen om een pand te verwarmen, dan raden wij je graag een infraroodradiator aan. Deze vorm van verwarmen kent veel voordlen. Het is milieuvriendelijk, heeft geen CO2 uitstoot, bespaart op de energierekening en verbruikt geen gas. Daarnaast ligt het rendement van een infraroodverwarming hoog, 100% van de energie wordt omgezet in warmte bij reguliere verwarmingssystemen is dit slechts 75% wat resulteert in een hogere stooktijd. Infraroodverwarming versus gas, de keuze is aan jou! 

Ontvang advies op maat 

Wil je meer informatie over infraroodverwarming versus gas en de voordelen en rendement weten van deze manier van verwarmen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder. Wij zijn te bereiken op 085-4018435 of via info@nrgneutraal.nl 

Afspraak maken
Winkelwagen