Een infraroodradiator in Zwolle

Een infraroodradiator is een van de manieren om een woning of bedrijfspand in regio Zwolle duurzaam te verwarmen. Het is een systeem dat een ruimte verwarmt door middel van lange golf infraroodstraling. Het energieverbruik van dit systeem ligt vele malen lager dan andere systemen, omdat de geproduceerde warmte efficiƫnt wordt gebruikt. Je hebt geen last van warmteverlies en je bespaart energie. De infraroodverwarming met thermostaat heeft een infraroodpaneel. Deze panelen hebben een directe stralingswarmte met een intensieve stralingsgolf. De infraroodradiator van Energieneutraal uit Zwolle heeft een bereik van ongeveer vier meter en is daardoor geschikt als een bijverwarming.

Energieneutraal verzorgt advies op maat

Wat zijn de voordelen van een infraroodradiator?

Een infraroodradiator van onze groothandel in infraroodverwarming biedt tal van voordelen. Ten eerste is het duurzame verwarming. Daarnaast is de warmte die een infraroodradiator produceert, vergelijkbaar met de aangename warmte van zonnestralen, waardoor een comfortabeler binnenklimaat ontstaat. Bovendien is een infraroodverwarming met thermostaat zeer energiezuinig, omdat de warmte door het infraroodpaneel direct wordt overgedragen aan objecten en personen, zonder onnodig energieverlies. Dit maakt infraroodradiatoren ideaal om energieneutraal te wonen. Een ander belangrijk voordeel is de eenvoudige installatie en het onderhoud van een infraroodpaneel met thermostaat. Deze systemen vereisen minimale installatie-inspanningen en zijn bijna onderhoudsvrij, wat op lange termijn kosten bespaart. Daarnaast draagt een infraroodradiator bij aan een gezonder binnenklimaat, omdat er geen luchtcirculatie is die stof of allergenen verspreidt. Een infraroodsysteem is geschikt voor diverse ruimtes in huis. Denk bijvoorbeeld eens aan infraroodverwarming voor de badkamer!

Afspraak maken

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media

Vraag meer informatie aan over onze infraroodverwarming met thermostaat

Wil je meer weten over de infraroodverwarming met infraroodpaneel en thermostaat die we als importeur van infraroodverwarming aanbieden? Of ben je benieuwd naar onze andere radiatoren, zoals de Nano-infraroodradiator? Onze experts vertellen je graag meer over de verschillen en mogelijkheden van de infraroodverwarming en geven indien gewenst advies op maat. Heb je interesse in een infraroodpaneel met thermostaat of in onze elektrische verwarmingsoplossingen? Maak direct een afspraak in onze showroom. Hier staan onze deskundige medewerkers voor je klaar en kun je onze producten met eigen ogen bewonderen.