Duurzame verwarming Zwolle

Een duurzame verwarming is een van de oplossingen die wij vanuit Zwolle aanbieden voor energieneutraal wonen. We zijn distributeur van diverse verwarmingssystemen. Bij ons vind je Nano-infrarood-, Silicium- en Grafeen-radiatoren. Deze radiatoren werken allemaal energiebesparend, maar hebben wel hun eigen specifieke kenmerken. Wij vertellen je graag meer over de radiatoren en geven deskundig advies.

Wij bieden duurzame verwarming in verschillende vormen aan vanuit Zwolle

De Nano-infrarood, Silicium- en Grafeen-radiatoren van onze groothandel voor infraroodverwarming in Zwolle zijn allemaal voorbeelden van een duurzame verwarming. Een Nano-infrarood radiator verwarmt een ruimte door middel van infraroodstraling. De straling wordt opgenomen door de vloer, wanden en het plafond en vervolgens wordt de ruimte verwarmd. De warmte blijft lang hangen waardoor je minder hoeft te stoken en het totale energieverbruik van je woning lager komt te liggen. Een Silicium-radiator kan een ruimte elektrisch verwarmen met zowel lucht als infrarood. Daarnaast heeft Silicium als eigenschap dat het warmte vasthoudt, waardoor een ruimte langer op temperatuur blijft. Als laatste bieden wij vanuit Zwolle de Grafeen radiator aan, dit is een vrij nieuwe en uiteraard duurzame verwarming. Grafeen wordt gewonnen uit grafiet en geleidt warmte uitstekend. Daarnaast is het een milieuvriendelijk materiaal wat maakt dat de radiator voor 90% recyclebaar is.

Wij geven je meer informatie over onze producten

Voor welke soort verwarming je ook gaat, je kiest voor een duurzame oplossing waarmee je energie bespaart. Wil je meer informatie over de duurzame verwarming van Energieneutraal uit Zwolle? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085-4018435 of door een e-mail te sturen naar info@nrgneutraal.nl. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Afspraak maken

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media
Winkelwagen