Duurzame verwarming in Zwolle

Een duurzame verwarming is een van de oplossingen die wij vanuit Zwolle aanbieden voor bedrijven in de omgeving van Enschede, Deventer en Almelo. Energieneutraal is distributeur van diverse verwarmingssystemen die energieneutraal verwarmen. Bij ons vind je diverse radiatoren die allemaal energiebesparend werken, maar wel hun eigen specifieke kenmerken hebben. Wij vertellen je graag meer over de radiatoren en geven deskundig advies.

Wij bieden duurzame verwarming in verschillende vormen aan om energieneutraal te verwarmen

De Nano-infrarood, Silicium- en Grafeen-radiatoren van onze groothandel voor infraroodverwarming zijn allemaal voorbeelden van een duurzame verwarming. Een Nano-infrarood radiator verwarmt een ruimte door middel van infraroodstraling. De straling wordt opgenomen door de vloer, wanden en het plafond en vervolgens wordt de ruimte verwarmd. De warmte blijft lang hangen, waardoor je klanten minder hoeven te stoken en het totale energieverbruik van de woning lager komt te liggen. Een Silicium-radiator kan een huis elektrisch verwarmen met zowel lucht als infrarood. Daarnaast heeft Silicium als eigenschap dat het warmte vasthoudt, waardoor een ruimte langer op temperatuur blijft. Als laatste bieden we de Grafeen-radiator aan. Dit is een vrij nieuwe en uiteraard duurzame verwarming. Grafeen wordt gewonnen uit grafiet en geleidt warmte uitstekend. Daarnaast is het een milieuvriendelijk materiaal, wat maakt dat de radiator voor 90% recyclebaar is.

Informeer naar onze producten voor energieneutraal verwarmen

Voor welke soort verwarming je ook gaat, je kiest voor een duurzame oplossing waarmee je energieneutraal gaat verwarmen. Wil je meer informatie over de duurzame verwarming van ons energiebesparingsbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. We informeren je graag over onze oplossingen voor energieneutraal wonen.

Afspraak maken

[wpforms id="192" title="false" description="false"]

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media