Rendement infraroodverwarming

Wil je meer weten over het rendement van infraroodverwarming? Zou je daarnaast ook willen weten wat nu eigenlijk een betere optie is op het gebied van rendement, infraroodverwarming versus gas? Energieneutraal uit Zwolle vertelt je hier graag meer over! Het is ons doel om bedrijfspanden en woningen energieneutraal en gasloos te maken. We bieden hiervoor diverse installatietoepassingen aan en geven, indien gewenst, advies op maat over infraroodverwarming versus gas.

Een hoog rendement en een lage energierekening met een infraroodverwarming

Een van de toepassingen die wij aanbieden, is een infraroodradiator. Dit apparaat verwarmt ruimtes door middel infraroodstraling. De vloer, de wanden en het plafond nemen de warmte op en geven het vervolgens terug aan de ruimte, wat ideaal is als verwarming in een badkamer. Het is dus een erg efficiënte manier van verwarmen. Twijfel je tussen infraroodverwarming versus gas om een pand te verwarmen? Wij raden als groothandel infraroodverwarming aan. Jouw klanten profiteren van diverse voordelen met deze vorm van verwarmen. Het is milieuvriendelijk en het bespaart energie, met een lagere energierekening als resultaat. Het rendement van een infraroodverwarming is hoog; de verwarming zet vaak minstens 86% van de energie om in warmte. Andere verwarmingssystemen hebben een rendement van slechts 75%. Infraroodverwarming versus gas, de keuze is aan jou!

Ontvang advies op maat

Wil je meer informatie over infraroodverwarming versus gas en het rendement van deze manieren van verwarmen ontvangen? Neem dan gerust contact op met een ervaren leverancier. Onze specialisten helpen je graag verder. Wij zijn te bereiken op 085-4018435 of via info@nrgneutraal.nl. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Afspraak maken

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media
Winkelwagen