Energieneutraal wonen

Gasloos wonen zonder grote investeringen is mogelijk

Nu is moment hét moment om energieneutraal te wonen. Bij verbouw of nieuwbouw is het eenvoudiger om uw woning of pand energieneutraal te maken. Er zijn diverse manieren om duurzaam te wonen én uw wooncomfort te verhogen. Denk hierbij aan een elektrisch verwarmingssysteem om je leefcomfort te vergroten. Een energieneutraal huis is milieuvriendelijk, toekomstbestendig en draagt bij aan een lagere energierekening. Voor advies op maat zit je helemaal goed bij Energieneutraal uit Zwolle!

Wat kan energieneutraal voor u betekenen?

Duurzaam en energieneutraal wonen is een breed begrip met heel veel mogelijkheden. Energieneutraal is groothandel in verwarmingen voor verschillende fabrikanten van elektrische verwarmingssystemen en warmwateroplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het duurzaam verwarmen van woningen en het verzorgen van duurzame oplossingen voor warm water. Welke mogelijkheden passend zijn voor jouw klanten is onder andere afhankelijk van het type woning, de isolatiewaarden en de keuze van jouw klant. Op basis van de verschillende mogelijkheden geven we advies op maat voor het gasloos en energieneutraal maken van jouw projecten. Bij ons ben je verzekerd van:

  • Duurzaam advies op maat
  • Meerdere duurzame installatieoplossingen
  • Installatie in eigen beheer of onder regie
  • Mogelijkheid om energieneutraal te worden

Wij zoeken installateurs

Wil jij ook werken om gasloos en energieneutraal wonen mogelijk maken? Van verwarmen en warm water tot het kopen van zonnepanelen; wij bieden de meest duurzame oplossingen aan voor een toekomstige energieneutrale woning. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, zoals een infraroodradiator? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag naar uw mogelijkheden

Schakel ons in om een woning energieneutraal te maken

We helpen je graag met je project om duurzaam en energieneutraal te wonen. Of je nu een huis elektrisch wilt verwarmen of de isolatie wilt verbeteren; wij staan voor je klaar. Ben je benieuwd naar onze energieneutrale oplossingen? Neem dan contact op met onze energie-experts!