Infraroodverwarming in een badkamer in of buiten Zwolle

Infraroodverwarming voor een badkamer van Energieneutraal uit Zwolle is een uitstekende optie om deze ruimte duurzaam te verwarmen. De infraroodpanelen geven warmte op een efficiƫnte manier af, voor een gelijkmatige verwarming van de badkamer. Hierbij gaat haast geen warmte verloren, waardoor je niet onnodig veel energie verbruikt. De vloer, wanden en het plafond nemen de warmte op en geven het vervolgens terug aan de ruimte. De warmte blijft lang hangen, wat zorgt voor meer wooncomfort, maar ook voor energiebesparing.

Onze infraroodverwarming is geschikt voor iedere badkamer

Wij hebben diverse duurzame producten ontwikkeld, waarmee we bedrijfspanden en woningen energieneutraal maken. Van verwarmen tot koelen met een warmtepomp en van tapwater tot zonnepanelen: bij ons vind je gegarandeerd een passende oplossing. Onze infraroodverwarming voor in de badkamer, woonkamer of een andere ruimte is daar een goed voorbeeld van. De infraroodpanelen zorgen voor een gerichte verwarming, ook wel spotverwarming genoemd, wat uitstekend geschikt is voor een badkamer. Wil je een grotere ruimte verwarmen? De Nano-infraroodradiator van onze verwarmingsgroothandel is dan wellicht een goede optie.

Ontvang advies over infraroodpanelen en andere verwarming in de badkamer

De ervaren werknemers van onze duurzame groothandel voorzien je graag van informatie over de voordelen van infraroodverwarming in een badkamer. De infraroodpanelen zorgen voor een duurzame verwarming in de badkamer, waardoor de ruimte altijd een aangename temperatuur heeft. Wil je deskundig advies op maat ontvangen over het soort infraroodradiator dat voor jouw klanten geschikt is? Of wil je meer informatie over energieneutraal wonen inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Afspraak maken

[wpforms id="192" title="false" description="false"]

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media