Groothandel infraroodverwarming

Energieneutraal is een ervaren groothandel op het gebied van infraroodverwarming uit Zwolle. Wij zijn installateurs, aannemers, projectontwikkelaars en bouwers van dienst wanneer zij, in opdracht van hun klant, een huis of bedrijfspand op energieneutrale en duurzame wijze willen verwarmen met infrarood.

Wij leveren verschillende toepassingen vanuit onze groothandel in Zwolle waaronder infraroodverwarming en warm water oplossingen. Je bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Hier voorzien we je graag van advies over de verschillende mogelijkheden op het gebied van infrarood en kun je de verschillende toepassing zelf aanschouwen.

 

Ervaar de voordelen van infraroodverwarming bij onze groothandel in Zwolle

De voordelen van infraroodverwarming zijn eindeloos. Het systeem verwarmt een pand of woning door middel van infraroodstraling. De straling geeft warmte af aan de massa, zoals plafond, wanden en/of vloer. De massa slaat de warmte op en geeft dezelfde warmte terug aan de ruimte, waardoor jouw klanten van een efficiente en gelijkmatige warmte in hun huis of bedrijfspand kunnen genieten. De stooktijd en het energieverbruik dalen dankzij een infraroodverwarming van onze groothandel uit Zwolle flink, waardoor jouw klanten in staat zijn om een pand duurzaam te verwarmen. Zij ondersteunen hier niet enkel het welzijnvan het milieu mee, maar ook het welzijn van hun eigen portemonnee.

Lees de referenties van onze klanten

Ben je geïnteresseerd in een infraroodverwarming van onze groothandel uit Zwolle, Maar wil je eerst meer weten over onze staat van dienst? Lees onze referenties van talloze projecten en tevreden klanten. Ben je overtuigd? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of vul ons  contactformulier hiernaast in. 

Afspraak maken

Winkelwagen