Infrarood leverancier Zwolle

Energieneutraal is importeur en groothandel in stralingswarmte of wel infraroodverwarmingen in de breedste zin van het woord. Wij bieden diverse installatieoplossingen om woningen en gebouwen  duurzaam  te verwarmen en van warm water te voorzien. De transitie van gas naar Energieneutraal bent u bij ons aan het goede adres. Wij denken met u mee om tot de juiste oplossing te komen voor uw klant, wij geven u technische ondersteuning bij installatie en wij  leveren direct uit voorraad om levertijden kort te houden. Naast het verwarmen en warm water hebben wij meer producten in ons assortiment om uw project te koelen of voor energie- of warmte opslag. Wij zijn gevestigd in Zwolle waar je onze showroom kunt bezoeken. Hier kun je op afspraak langskomen voor meer informatie en deskundig advies op maat.

Bekijk het aanbod

Infraroodverwarming importeur en groothandel uit Zwolle

Als importeur en groothandel van infraroodverwarming uit Zwolle hebben we al vele projecten (woningen en gebouwen) energieneutraal gemaakt. Een infraroodverwarming verwarmt een ruimte door van middellange golf infraroodstraling. De aanwezige massa, vloer, wand en plafond, absorberen de warmte en geven deze warmte naar verloop van tijd terug aan de ruimte waarmee we de stooktijd verlagen. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte waardoor je het comfort in de binnenruimte verhoogt en de energieverbruik verlaagt. 

Neem contact met ons op en vraag naar uw mogelijkheden. 

Ben je benieuwd wat wij vanuit Zwolle als importeur en groothandel voor jou en jouw klanten kunnen betekenen ? Wij geven je graag meer informatie en leggen de mogelijkheden aan je voor. Bel ons op 085-4018435, stuur een e-mail naar info@nrgneutraal.nl of vul ons contactformulier in. Via deze weg kun je ook direct een afspraak maken om langs te komen in onze showroom. Hier ontvangen onze medewerkers je graag en kun je onze producten met eigen ogen bewonderen.

 

Afspraak maken
Winkelwagen