Infraroodvloerverwarming – Energieneutraal

✔ Wij adviseren, leveren en installeren duurzame installatietechnieken
✔ Wij maken je woning gasloos en daarmee volledig elektrisch
✔ Dankzij onze aanpak word de gasaansluiting overbodig


Wanneer je voor jouw klant op zoek bent naar een duurzame manier om een huis te verwarmen, dan is infraroodvloerverwarming een uitstekende optie. Als leverancier van vloerverwarming helpt Energieneutraal in Zwolle je hier graag bij. Wij bieden diverse installatietoepassingen aan om woningen energieneutraal te maken. Voor meer informatie of advies op maat staan onze medewerkers voor je klaar. 
Een gelijkmatige verwarming van de ruimte met infraroodvloerverwarming
Een infraroodvloerverwarming is een droog verwarmingssysteem waarbij er infrarood verwarmingsmatten onder de (afwerk)vloer worden geplaatst. De matten verwarmen vervolgens het gehele vloeroppervlak, waardoor de warmte gelijkmatig verdeeld wordt. Daarnaast warmen de matten direct op en geven ze snel warmte af aan de vloer. Dit zorgt ervoor dat er altijd een aangename temperatuur is in de ruimte. Daarnaast is de verwarming toepasbaar onder verschillende vloertypes en is het energiezuinig. Als leverancier van vloerverwarming uit Zwolle adviseren wij je graag over welk type vloerverwarming geschikt is voor jouw project. 

Leverancier van vloerverwarming en meer duurzame toepassingen uit Zwolle
Naast dat we een leverancier van vloerverwarming zijn, bieden we vanuit Zwolle ook andere soorten duurzame verwarmingen aan. Denk hierbij aan een Nano-infrarood, Silicium of Grafeen radiator. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor producten voor het koeler maken van woningen, zonnepanelen of energieopslag. We doen er alles aan om huizen en bedrijfspanden energieneutraal te maken. Wil jij meer informatie over onze infraroodvloerverwarming? Bel ons dan op 085-4018435, stuur een e-mail naar info@nrgneutraal.nl of vul ons contactformulier in. 

Vragen over onze diensten?Winkelwagen