Infraroodvloerverwarming

Infraroodvloerverwarming is een uitstekende optie wanneer je voor jouw klant op zoek bent naar een duurzame manier om een huis te verwarmen. Als leverancier van vloerverwarming helpt Energieneutraal in Zwolle je hier graag bij. Wij bieden diverse installatietoepassingen aan om panden energieneutraal te maken. Wij bieden installatietoepassingen aan om panden energieneutraal te maken. Onze medewerkers staan voor je klaar met aanvullende informatie en advies op maat.

Infraroodvloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verwarming van de ruimte

Een infraroodvloerverwarming is een duurzaam verwarmingssysteem waarbij er infrarood verwarmingsmatten onder de (afwerk)vloer worden geplaatst. De matten verwarmen het gehele vloeroppervlak, om zo de warmte gelijkmatig te verdelen. Deze matten warmen direct op en geven de warmte snel af aan de vloer. Het resultaat is een aangename temperatuur in de ruimte. Jouw klanten genieten hierdoor van hoog wooncomfort én een lagere energierekening. Het is namelijk een zeer efficiënte manier van verwarmen, waarbij minder energie verloren gaat dan bij andere verwarmingssystemen. Daarnaast is de verwarming toepasbaar onder verschillende vloertypes. Wij adviseren je als leverancier uit Zwolle graag over welk type vloerverwarming geschikt is voor jouw project.

Leverancier van vloerverwarming en meer duurzame toepassingen uit Zwolle

Wij zijn een leverancier van vloerverwarming, maar wij bieden vanuit Zwolle ook andere soorten duurzame verwarmingen aan. Denk hierbij aan verwarming in het plafond of Nano-infrarood. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor het verkoelen van woningen, zonnepanelen of energieopslag. Huizen en bedrijfspanden energieneutraal maken, staat hierbij te allen tijde centraal. Wil jij meer informatie over onze infraroodvloerverwarming inwinnen? Bel ons dan op 085-4018435, stuur een e-mail naar info@nrgneutraal.nl of vul ons contactformulier in.

Afspraak maken

Hoe kun je ons bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Baileystraat 2e - 8013 RV Zwolle
Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten
Volg ons op sociale media
Winkelwagen